Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019
ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »

Μελέτη, δημοπράτηση, επίβλεψη και παραλαβή του έργου «Διαμόρφωση και αποπεράτωση του ημιτελούς κτιρίου στο οικόπεδο του Δικαστικού Μεγάρου Αθηνών σε χώρους ακροατηρίων και γραφείων με σκοπό την υποστήριξη των Δικαστικών Υπηρεσιών στην επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης
Print

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την υπ’ αριθ. 887/22.03.2012 απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανατέθηκε στη ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική Α.Ε. η υλοποίηση του έργου :  Μελέτη, δημοπράτηση, επίβλεψη και παραλαβή του έργου «Διαμόρφωση και αποπεράτωση του ημιτελούς κτιρίου στο οικόπεδο του Δικαστικού Μεγάρου Αθηνών σε χώρους ακροατηρίων και γραφείων με σκοπό την υποστήριξη των Δικαστικών Υπηρεσιών στην επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης».

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή:

α) Διώροφου κτιρίου εμβαδού 637,22 μ2 με υπόγειο 443,76μ2 που εδράζεται στο υπόγειο garage στο επίπεδο της πλατείας,

β) Τετραώροφου κτιρίου  εμβαδού 913,13 μ2 που εδράζεται στο έδαφος στο ανατολικό τμήμα του ακάλυπτου μεταξύ του κτιρίου του garage και του Εφετείου το οποίο επικοινωνεί με το προηγούμενο στην στάθμη του ισογείου.

Στο τετραώροφο κτίριο προβλέπεται προσθήκη σε επίπεδο ισογείου από την Οδό Δέγλερη εμβαδού 201,98 μ2 για τη στέγαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα δώσει ώθηση στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Δικαστικού Μεγάρου Αθηνών συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης.

 

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου